Täytetyt jauheliha-aurajuustopaprikat

Ainekset:

3 kpl isohkoa paprikaa
200 g jauhelihaa
1 kpl sipulia
50 g Valio Aura juustoa
120 g mozzarellaa (1 pallo)
1 dl riisiä
1 rkl Herbamare yrttisuolaa
½ tl mustapippuria rouhittuna
1 tl paprikajauhetta
1 tl grillimaustetta
1 rkl Valkoliekki valkosipulimurskaa

Esivalmistelut:

Keitä riisi etukäteen valmiiksi ohjeen mukaan. Paista myös jauheliha, mausta se edellämainituilla mausteilla ja kuutioi sipuli joukkoon.

Valmistus:

Laita uuni lämpiämään 200-asteiseksi. Lisää riisi ja jauheliha kulhoon, pilko mozzarella ja murenna Aurajuusto sekaan, sekoita. Leikkaa paprikoista kanta auki, ja niiden sisältä vaaleat osat pois. Täytä paprikat jauheliha-riisi sekoituksella niin että täytettä jää reilusti näkyviin, se vetäytyy uunissa tiiviimmäksi. Laita paprikoiden ”hattu” päälle ja paprikat uuniin n. 45 minuutiksi.

Kun aika on kulunut, ota paprikat uunista ja tarjoile. Jos paprikat ovat riittävän suuria, täytteen määrästä täyttää kolme kokonaista paprikaa.

Aiheeseen liittyvät hyödylliset linkit:

www.valio.fi
www.vogel.fi
www.valkoliekki.fi

Vaikeustaso:

Published in: on 28 maaliskuun, 2010 at 1:18 pm  Jätä kommentti  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://reseptit.wordpress.com/2010/03/28/taytetyt-jauheliha-aurajuustopaprikat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Jätä kommentti