Pasta Carbonara manchegosta

Ainekset:

250 g tuorepastaa
170 g pekonia
1 kpl sipulia
1 tl Valkoliekki valkosipulimurskaa
1 dl Valio 15% ruokakerma
1 dl manchegoraastetta
2 kpl kananmunan keltuaista
2 rkl mustapippuria rouhittuna
1 rkl Herbamare yrttisuolaa
2 rkl ruokaöljyä (paistamiseen)

Viipaloi pekonit ohuiksi siivuiksi, kuutioi sipuli ja laita öljy pannulle lämpiämään. Kun pannu on kuuma, lisää pekonit ja sipulit.

Erottele munankeltuaiset, laita erilliseen kulhoon, raasta manchego ja lisää sekaan ruokakerman, valkosipulimurskan ja mausteiden kanssa, sekoita kananmunan rakenne rikki.

Keitä tuorepasta, sillä se tulee parissa minuutissa. Valuta pasta ja kaada paistetut pekonit ja sipulit mukaan. Kaada muna-kermasekoitus päälle, sekoita hetki ja tarjoile kuumana.

Määrästä riittää kahdelle ruokailijalle. Käytin tähän ruokaan Pastella Tagliatelli tuorepastaa, Atrian pekonia sekä 12 kuukautta vanhaa manchegojuustoa.

www.valio.fi
www.atria.fi
www.valkoliekki.fi
www.pastella.fi
www.vogel.fi

Vaikeustaso:

Published in: on 29 huhtikuun, 2012 at 5:35 pm  Jätä kommentti  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://reseptit.wordpress.com/2012/04/29/pasta-carbonara-manchegosta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: